ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

За да проследите поръчката, въведете номера на поръчката в полето по-долу и натиснете бутона "Проследяване". Ще получите имейл за потвърждение.

ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА

При доставка на стоката ви молим да проверите доставената стока и да направите рекламация за евентуалните щети пред човека, който ви доставя поръчката. Ако получената стока има видими външни щети, купувачът има право да откаже да приеме поръчаната стока. Молим ви да сравните доставените продукти (вид и количество на доставените продукти) със сметката и ако нещо липсва или е доставен грешен продукт, на място да информирате за това доставчика. Получателят и доставчикът на място потвърждават с протокол недостатъците.

Молим ви да обърнете внимание на това, че проверката на годността на пратката е отговорност на купувача и не сме длъжни да уважим последващи рекламации по отношение на количество и вид на доставената стока и видими недостатъци.

Зa цeлтa пъpвo тpябвa дa ни yвeдoмитe и зaдължитeлнo дa cъxpaнитe ĸaĸтo пoлyчeнaтa cтoĸa в тъpгoвcĸия вид, в ĸoйтo Bи e билa дocтaвeнa, така и прилежащите документи.

В такъв случай ви молим да направите рекламация за такъв продукт, за да можем да договорим връщане или замяна на този продукт или връщане на сумата заплатена от вас.