АКО ОБИЧАШ ЖИВОТНИТЕ, КАКТО НИЕ ГИ ОБИЧАМЕ,
ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НИ ЩЕ ТИ ХАРЕСАТ!!!!

Професионалната насока на нашия онлайн магазин за домашни любимци ZOOlapa.bg напълно отговаря на вашето желание - да направим живота на нашите по-малки братя по-вкусен, здравословен и по-забавен. Следователно огромен асортимент ще ви позволи да намерите не само любимите си продукти за вашия домашен любимец, но и да ги вземете на възможно най-добрите цени. Удобното търсене на филтри ще ви помогне да изберете необходимите продукти за броени минути. 

А ние от своя страна: 

 • Поръчваме качествени фуражи от доверени доставчици;
 • Спазваме стриктно правилата за съхранение на продуктите;
 • Внимателни сме към нашите клиенти;
 • Уважаваме и ценим вашето време, затова доставяме стоките възможно най-скоро.

 • Онлайн магазинът за домашни любимци ZOOlapa.bg е доста млад, започна да работи на пазара за домашни любимци през 2020 година. Но както всички млади на тази земя, ние сме пълни с енергия, обичаме живота, искаме да покажем любов и грижа за по-малките си братя.

  Искрено сме благодарни на нашите клиенти за тяхното доверие. Това ни дава силата да се развиваме и да продължим да радваме вас и вашите домашни любимци с качествени продукти. А вашата любезна обратна връзка ще ни помогне да направим повече благотворителни дейности. Надяваме се на вашата подкрепа, тъй като не всички животни имат късмета да бъдат домашни любимци.

  ZOOlapa.bg - грижа за вас и вашите домашни любимци!

  ДОБРЕ ДОШЛИ!
  УСПЕШНО И ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ ЗА ВАС!

  С уважение вашия екип ZOOlapa.bg